Hoe kunnen gemeenten de warmtetransitie duurzaam vormgeven?

In de eerste week van februari zal in de Jaarbeurs Utrecht de VSK plaatsvinden. Dit is het 2-jaarlijkse evenement specifiek voor de installatiebranche, echter deze beurs is wellicht ook interessant voor u! Tijdens de VSK worden alle oplossingen gepresenteerd die een duurzame én comfortabele gebouwde omgeving mogelijk maken voor uw inwoners.
In samenwerking met het Expertise Centrum Warmte én Netbeheer Nederland organiseert de Nederlandse Verwarmingsindustrie, tijdens de VSK, een kennissessie specifiek voor beleidsmedewerkers van gemeenten. Tijdens die kennissessie gaat het Expertise Centrum Warmte in op de 5 opties uit de Leidraad. De Nederlandse Verwarmingsindustrie zal enkele praktijktesten van duurzame verwarmingsoplossingen met u delen. Netbeheer Nederland zal dieper ingaan op de impact van de warmtetransitie op het elektriciteitsnet.

We nodigen u graag uit voor deze bijeenkomst, waar niet alleen gesproken wordt over duurzame verwarmingsoplossingen maar waar u ze ook zelf kunt zien!

 Deze kennissessie is een initiatief van De Nederlandse Verwarmingsindustrie,
met medewerking van Netbeheer Nederland én het Expertise Centrum Warmte

 

AANMELDEN

U kunt zich niet meer aanmelden voor de Kennissessie ‘Warmtetransitie voor gemeenten’, na aanmelding ontvangt u een bevestiging vanuit de Nederlandse Verwarmingsindustrie.
[Let op: er zijn maximaal 80 plaatsen beschikbaar]

U kunt zich hier registreren voor het bezoek aan de VSK. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging vanuit de VSK.