Van 4 t/m 7 februari staat de installatiebranche weer in het teken van de VSK! In de Jaarbeurs in Utrecht kunnen belangstellenden 4 dagen lang inzoomen op alles wat de installatiewereld bezig houdt. Alle aspecten rondom verwarmen, ventileren, koelen, sanitair, enz. komen aan de orde. Het spreekt voor zich dat ook de Nederlandse Verwarmingsindustrie hier aanwezig is.

Naast deelname in het openingsdebat, verzorgen we dagelijks een item in het VSK Nieuwscafé. Op dinsdag 4 februari organiseren we, in samenwerking met het Expertise Centrum Warmte en Netbeheer Nederland, een kennissessie ‘Warmtetransitie voor gemeenten’.

Op donderdag 6 februari staan we in het VSK Kennistheater waarin Coen van de Sande én Wim Overeem ingaan op de cruciale rol van installateurs tijdens de Warmtetransitie.
Later die dag worden de bestekdocumenten ‘Ontwerp & Realisatie gelanceerd, in het Binnenklimaattechniek Theater.

Tot slot worden in het Techniek Theater van Techniek Nederland, een 3-tal presentaties verzorgd, waarvan 1  op donderdag en 2 op vrijdag.

Wilt u, een of meerdere presentaties van de Nederlandse Verwarmingsindustrie bijwonen, kijk dan in onderstaand overzicht voor de praktische details.