“Op uitnodiging van De Nederlandse Verwarmingsindustrie heeft Tweede Kamerlid Chris Stoffer [SGP] en een delegatie van zijn partij een bezoek gebracht aan groengas-netbheerder Rendo. Tijdens dit werkbezoek is de missie van RENDO om nog slechts duurzame gassen in 2030 te vervoeren besproken.

Ook de ontwikkeling van waterstof staat niet stil. N-TRA dochteronderneming van N.V. RENDO Holding is nauw betrokken bij de toepassing van waterstof als energie in nieuw te bouwen woningen in haar werkgebied. N-TRA richt zich op het versnellen en concretiseren van de energietransitie en levert in dit project een belangrijke bijdrage.

De presentaties van zowel RENDO als N-TRA sloten naadloos aan op het inzicht dat De Nederlandse Verwarminsindustrie met de aanwezigen deelde: Nederland heeft dringend behoefte aan een Deltaplan Waterstof & Groengas zodat we de huidige gebouwde omgeving kunnen voorzien van duurzame warmte. De huidige infrastructuur is er geschikt voor; zonder verbouwingskosten voor consumenten én de waterstofketel is er! ”